Üdvözöljük a BRICK-ZALA KFT weblapján!

 

Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, reméljük, hogy sok hasznos információt tudhat meg az általunk forgalmazott termékekről,  akcióinkról. Jó böngészést kívánunk, reméljük, hogy legközelebb, mint vásárlót személyesen üdvözölhetjük.

 

 

 

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi u. 53.

Telefon: 30/3029-385  -  E-mail: info@brickzala.hu

Nyitvatartás: H-P 7.30 - 17.00 és SZ 8.00 - 12.00

 

Finanszírozza költségeinek felét az Otthonfelújítási támogatással és cseréltesse ki most a tetőtéri ablakait. 

Tetőablakcsere Otthonfelújítási támogatással
 
1. Ki veheti igénybe a Lakásfelújítási támogatást?

Gyermeket nevelő magyar állampolgár (magánszemély) maximum 3 millió Ft visszatérítésre (6 millió Forintos beruházás esetén) nyújthat be igényt, fele-fele arányban az anyagköltségre és a munkadíjra, amennyiben minden támogatási kritériumnak megfelel.

 
2.  Mi számolható el? 
A tetőtéri ablakok cseréje kapcsán a támogatás a következő építési tevékenységekhez igényelhető:
a külső nyílászáró cseréje, redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelése vagy cseréje, párkányok, küszöbök cseréje vagy felújítása,
Lakatlan padlástér beépítésére a Családi Otthonteremtési Kedvezmény feltételeit érdemes megvizsgálni.

Új VELUX tetőtéri ablakokhoz az alábbi termékeket javasoljuk: 
 
3. Főbb kritériumok
 
Igényelhető, ha
- az igénylő(k), illetve kiskorú gyermeke a támogatással érintett lakásban együttesen legalább 50%-os mértékű, az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett tulajdoni hányaddal rendelkeznek, és legalább 1 éve az adott ingatlanban él (és állandó lakcímmel rendelkezik)
- bejegyzett tulajdoni hányaddal rendelkeznek,
- az igénylő(k), valamint a támogatásra való jogosultságnál figyelembe vett valamennyi kiskorú gyermeke a támogatással érintett lakásban legalább egy éve lakóhellyel rendelkezik,
- az igénylőnek nincs nyilvántartott köztartozása,
 - az igénylő legalább 1 éves, maximum 30 napra megszakított folyamatos TB-jogviszonnyal rendelkezik (vállalkozók esetében is).
A felújítás költségeit mind a munkadíj, mind az anyagköltség tekintetében 2021. január 1-jét követő számlákkal kell igazolni, és vállalkozói szerződést is köteles felmutatni (minden olyan vállalkozóval, akitől számlát szeretne elfogadtatni).
 (A munkadíj igazolásához olyan számla fogadható el, amelyről a munkát elvégző vállalkozó az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 10. számú melléklet 1. pontja szerinti adatszolgáltatási kötelezettségét teljesítette (nyugta nem fogadható el, csak számla). A számláknak a támogatást igénylő személy nevére kell szólniuk.
 
4. Számoljunk együtt!

Hogyan kell értelmezni a maximális, 3 millió Forintos visszatérítési támogatást?

A maximális támogatásra akkor lehet jogosult, ha az anyagköltségeit és a munkadíjat legalább 1,5 millió Forintos értékben számlával tudja igazolni. Ha kiadási költségek ennél magasabbak, akkor sem lehet több visszatérítést kapni. A támogatás összegében 50-50%-ban szerepelhet az anyagköltség és munkadíj (vállalkozói díj). Az anyag+munkadíjról szóló számlákat összesítetten úgy kell beadni, hogy a támogatás összegében a két költségtípus azonos arányban szerepelhessen. Ez a feltétel nem az egyes számlákra vonatkozik, hanem az összköltségen belül a támogatással érintett részre. Ha valamelyik tétel nem éri el a lehetséges támogatás felét, illetve a munkálatok teljes költségének legalább a negyedét, akkor csak a kisebb tétel alapján számolhatunk.

Emellett érdemes észben tartani, hogy csupán egyszer lehet igénybe venni.

 

Tetőablakcsere költségek számolása

Beruházás mértéke:

  710.000 Ft

Anyagköltség*:

 ~390.000 Ft

Munkadíj**:

 ~320.000 Ft

 Anyagköltség visszatérítés:

  -160.000 Ft

Munkadíj visszatérítés:

  -160.000 Ft

Tényleges ráfordítás:

   390.000 Ft

  
*A költségkalkuláció 5 VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot, burkolókereteket tartalmaz. Külső redőnyöket és belső árnyékolokat nem tartalmaz.
**A munkadíj mértéke csupán feltételezés.
A munkadíj pontos költségét csupán a kivitelezést vállaló szakemberek tudják megadni. A költségek megállapításához helyszíni felmérés is szükséges lehet. Forduljon hozzánk és jelentkezzen tetőablakcsere felmérésre!

 


 

 

A minőség: nyugalom. Van, amiben nem érdemes kompromisszumot kötni.

Bízza magát a VELUX tetőtéri ablakokra, és élvezze a kivételes dán minőség előnyeit évtizedeken át!

 

A VELUX tetőtéri ablak megfizethető

A legismertebb márka és szolgáltatásai mindenki számára elérhetők és megfizethetők. Csökkentettük ajánlott fogyasztói árainkat, ragadja meg a lehetőséget és válasszon kínálatunkból tetőtéri ablakot.

 

A VELUX tetőtéri ablak költségtakarékos

Tetőtéri ablakaink kiváló hőszigetelési tulajdonságaik és a napenergia passzív hasznosítása révén csökkentik fűtésszámláját. Hogyan?

Standard és Standard Plus kínálatunk is ThermoTechnology™ hőszigetelő rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja a huzatmentességet és energiahatékonyságot, hogy a lehető legkisebb hőveszteség érje télen tetőtéri otthonát. Fa tetőtéri ablakoknál az ablaktok és a szárny közti réseket kitöltő extra szigetelőanyag, műanyag bevonatú ablakok esetén pedig a hőkezelt fa mag gondoskodik a tökéletes hőszigetelésről.

Új házat vagy új tetőt épít? Válassza az Uw=1,1 W/m2K hőátbocsátási tényezővel rendelkező, energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel rendelkező Standard Plus tetőtéri ablakokat, melyek már a 2020 utáni energetikai követelményeknek is messzemenően eleget tesznek.

Ablakcserét tervez? Standard választékunk 2-rétegű üvegezésű tetőtéri ablakait ajánljuk: minden szükséges funkcióval rendelkező minőségi alapablakot a legkedvezőbb áron.

 

A VELUX tetőtéri ablak komfortos

Küldetésünk, hogy levegős, napfényes, egészséges életteret teremtsünk Önnek tetőtéri ablakaink segítségével. Arra törekszünk, hogy termékeink által tetőtéri otthona a nyugalom szigetévé válhasson és ablaka minden szempontból tulajdonosa kényelmét szolgálja. Hogyan tesszük mindezt?

Minden ablakunkat por- és rovarszűrővel ellátott szellőzőnyílással vagy résszellőzővel gyártjuk, mely segítségével friss levegővel láthatja el otthonát anélkül, hogy ablakot nyitna. A 180°-ban körbeforgatható és reteszelhető ablakszárny révén a külső üvegfelület is könnyen és biztonságosan tisztítható.

Válasszon felső kilincses tetőtéri ablakot alacsonyabb térdfal esetén, ha biztosítani tudja, hogy a felső kilincset gond nélkül kézzel eléri. Az alsó kilincses ablakot pedig akkor ajánljuk, ha az ablakot az ideálisnál magasabbra építik be, vagyis az ablak alja 130-150 cm körüli magasságba kerül. Ha a távműködtetés kényelmét élvezné, felső kilincses ablakaink utólag is elektromos vagy napelemes távvezérlésűvé alakíthatók, a VELUX ACTIVE beltéri klíma szabályozóval pedig mobil applikációval is szabályozhatja VELUX termékeit.

Első osztályú, vetemedésmentes fenyő anyagból készült, készre lakkozott fa tetőtéri ablakaink otthonosan illeszkednek minden térbe, azonban a modern, letisztult trendek hívei is megtalálják a tökéletes megoldást a felületfolytonos műanyag bevonatú, hőkezelt fa maggal rendelkező VELUX ablakok kínálatában. Utóbbi 100%-ban karbantartásmentes, nem igényel lakkozást, és kiváló választás magas páraterhelésű helyiségekbe is, mint a fürdőszoba.

A teljes komfort érdekében ne felejtse el kiválasztani a VELUX ablakára tökéletesen illeszkedő, könnyen felpattintható fényzáró, fényszabályozó árnyékolóját, illetve külső hővédő rolóját, redőnyét, szúnyoghálóját sem. Érdemes együtt beszerezni őket: a komfortcsomagokkal 10% kedvezménnyel vásárolhat.

 


 

 

BRAMAC Rendszergarancia

Az elmúlt évtizedekben a tetőkkel szemben elvárt követelmények megnövekedtek és sokasodtak. Gondoljunk csak a megnövekedett energiaárakra, az összetettebbé vált tetőformákra, biztonságra, komfortra vonatkozó igényszintünkre. Ezeknek az elvárásoknak csak egy jól átgondolt, komplex tetőrendszerrel lehet megfelelni.
Csak tetőcserépből ma már nem lesz háztető. A hőszigetelő anyagok, valamint a vízzáróságot és viharállóságot fokozó rendszerelemek, továbbá energiát termelő berendezések egyre elengedhetetlenebb részei egy korszerű tetőnek.

A Bramac ezért mostantól nemcsak a tetőcserepekre kínál 30 év garanciát, hanem rendszercsomag vásárlása esetén a teljes tető működésére vonatkozó, minden rendszerelemre kiterjedő 15 éves rendszergaranciát is vállal.

Miért tudja vállalni ezt az egyedülálló garanciát a Bramac?

Hiszen nemcsak minden Bramac tetőcserép, hanem tetőtartozék – legyen az fém vagy műanyag, szigetelés, napkollektor, vagy napelem – a legszigorúbb termékvizsgálatok után kerülnek forgalomba. Ezeket a teszteket a világ legnagyobb, tetőfedőanyagokat vizsgáló laborjaiban végzik, és a világ több pontján időjárás-állomásokon extrém körülményeknek vetik alá minden Bramac terméket.
Így válik a tető szakszerű kivitelezés mellett egy komplett, kifogástalan tetőrendszerré, mely megkoronázza és garantáltan megvédi otthonát.

A 15 éves rendszergarancia az alábbi 4 féle rendszercsomagra vonatkozik:
1. RG Basic
2. RG Prémium
3. RG Prémium -5
4. RG 7

A garancia részletes feltételeit a vonatkozó garancialevélben találja meg.

1. RG Basic csomag

Azon építkezők figyelmébe ajánljuk, akiknél alapvető követelmény a garantált biztonság. A Basic csomag tartós igényre fejlesztett rendszerelemeket tartalmaz és a tetővel szemben támasztott követelmények szerint a kiegészítők sora bővíthető.

 

RG Basic rendszercsomag elemei:

Alátétfólia: Bramac Veltitech 120 párazáró tetőfólia vagy Bramac Pro Plus Resistant 140 páraáteresztő tetőfólia
Taréj- és élgerinc: BasicRoll univerzális kúpalátét
Egyéb kiegészítő: Lezárófésű vagy Szellőzőléc, Szellőzőszalag vagy alumínium szellőzőszalag, Durovent egységek fóliagyűrűvel, Fém hófogó, Gerincléctartó
Kémény- és falszegély: Wakaflex kémény- és falszegély

2. RG Prémium csomag

Álljon az épület nyílt, szeles területen, vagy legyen a tető extrém meredek hajlásszögű, vagy ha Önnek kifejezetten fontos az extrém viharállóság, akkor Önnek kitűnő választás az RG Prémium csomag. A tartós igénybevételre kifejlesztett rendszerelemeken túl a csomagban megtalálhatók a rozsdamentes alapanyagból készült rögzítő rendszerelemek. Az épület körüli élet- és vagyonbiztonságot a csomag hófogó elemei garantálják.

 

RG Prémium rendszercsomag elemei:

Alátétfólia: Bramac Veltitech 120 párazáró tetőfólia vagy Bramac Pro Plus Resistant 140 páraáteresztő tetőfólia
Taréj- és élgerinc: FigaRoll Plus univerzális kúpalátét
Egyéb kiegészítő: Lezárófésű vagy Szellőzőléc, Szellőzőszalag vagy alumínium szellőzőszalag, Durovent egységek fóliagyűrűvel, Fém hófogó, Gerincléctartó, Viharkapocs, Rögzítőkarom
Kémény- és falszegély: Wakaflex kémény- és falszegély

3. RG Prémium- 5 csomag

Alacsonyabb a tető hajlásszöge, mint amit a kiválasztott fedőanyag megkívánna? A megszokottnál hosszabbak a tetőfelületek, ezáltal nagyobb a várható csapadékvíz mennyisége? Akkor az RG Prémium - 5 csomag extrém csapadékvédelmével teheti biztonságossá otthonát. A csomag fokozottan vízzáró alátéthéjazata segít megóvni otthona értékeit. Mi garantáljuk!

 

 

 

RG Prémium -5 rendszercsomag elemei:

Alátétfólia: Bramac Maximum 2S páraáteresztő tetőfólia, Bramac Szuper Abszorber szegtömítő szalag vagy Bramac Szegtömítő folyadék
Taréj- és élgerinc: FigaRoll Plus univerzális kúpalátét
Egyéb kiegészítő: Lezárófésű vagy Szellőzőléc, Szellőzőszalag vagy alumínium szellőzőszalag, Durovent egységek fóliagyűrűvel, Fém hófogó, Gerincléctartó
Kémény- és falszegély: Wakaflex kémény- és falszegély

4. RG 7 csomag

Modern épületforma már-már lapostetőre jellemző megjelenéssel? Ön nem szeretne azonban lemondani egy környezetbe illő tetőcserépről és a cseréptető nyújtotta tervezési szabadságról és bővíthetőségről, valamint a cseréptető nyújtotta komfortról? Akkor figyelmébe ajánljuk a Bramac 7 fokos tetőrendszert, szakképzett partnereink kivitelezésében. Az Ön elégedettsége így garantált, akár másfél évtizeden át.

 

 

 

RG 7 rendszercsomag elemei:

Alátétfólia: Bramac Top RU Resistant páraáteresztő tetőfólia vagy Bramac Prémium WU vízhatlan tetőfólia, Bramac Szuper Abszorber szegtömítő szalag és Bramac Szegtömítő folyadék
Taréj- és élgerinc: MetalRoll univerzális kúpalátét
Egyéb kiegészítő: Lezárófésű vagy Szellőzőléc, Szellőzőszalag vagy alumínium szellőzőszalag, Durovent egységek fóliagyűrűvel, Gerincléctartó
Kémény- és falszegély: Wakaflex kémény- és falszegély